Food Conservation / Nejlevnější knihy
Food Conservation

Kód: 11578439

Food Conservation

Autor Astri Riddervold, Andreas Ropeid, International Ethnological Food Conferen

The book contains 24 papers delivered on the topic of Food Conservation by participants from Western Europe, Eastern Europe and North America. The papers were grouped under three heads: TECHNICAL, CULTURAL, and HISTORICAL. One con ... celý popis

606


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Conservation

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

The book contains 24 papers delivered on the topic of Food Conservation by participants from Western Europe, Eastern Europe and North America. The papers were grouped under three heads: TECHNICAL, CULTURAL, and HISTORICAL. One conclusion which emerged from

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

606

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: