Kód: 01429726
The book presents a comprehensive review of the various scientific, technological und economical aspects of food product preservation. It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as me ... celý popis
4263 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 426 bodů
The book presents a comprehensive review of the various scientific, technological und economical aspects of food product preservation. It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as meat, fish, vegetables, and fruit and thoroughly covers the methods and processing steps to maintain the quality of these foods.§Aimed at food scientists and food technologists, this book offers a better understanding of the nature of biochemical changes and aids in the improvement of product quality.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
4263 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )