Food Antioxidants / Nejlevnější knihy
Food Antioxidants

Kód: 06689402

Food Antioxidants

Autor D. K. Salunkhe

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degrada ... celý popis

11113


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Antioxidants

Nákupem získáte 1111 bodů

Anotace knihy

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

11113

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: