Food Analysis / Nejlevnější knihy
Food Analysis

Kód: 01427356

Food Analysis

Autor S. Suzanne Nielsen

Food Analysis provides an overview of the basic principles, procedures, advantages, limitations and applications for food analysis in laboratory experiments. Topics include regulations, standards, labeling, sampling, data handling ... celý popis

2571


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Analysis

Nákupem získáte 257 bodů

Anotace knihy

Food Analysis provides an overview of the basic principles, procedures, advantages, limitations and applications for food analysis in laboratory experiments. Topics include regulations, standards, labeling, sampling, data handling and more.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2571

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: