Edible Coatings and Films to Improve Food Quality / Nejlevnější knihy
Edible Coatings and Films to Improve Food Quality

Kód: 06684213

Edible Coatings and Films to Improve Food Quality

Presents the research in coating materials, permeability properties, and measurement techniques. This work provides information on the main materials used as film formers in coatings, including proteins, lipids, resins and polysac ... celý popis

9582


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Edible Coatings and Films to Improve Food Quality

Nákupem získáte 958 bodů

Anotace knihy

Presents the research in coating materials, permeability properties, and measurement techniques. This work provides information on the main materials used as film formers in coatings, including proteins, lipids, resins and polysaccharides. It covers the permeability properties of coatings and techniques to measure permeability.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9582

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: