Best of Jane Grigson / Nejlevnější knihy
Best of Jane Grigson

Kód: 09083888

Best of Jane Grigson

Autor Jane Grigson, Elizabeth David

Published to coincide with the anniversary of 25 years since her untimely death and having been out of print for more than a decade, Grub Street is republishing the ultimate compendium of Jane Grigson's recipes. Following the succ ... celý popis

614


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Best of Jane Grigson

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

Published to coincide with the anniversary of 25 years since her untimely death and having been out of print for more than a decade, Grub Street is republishing the ultimate compendium of Jane Grigson's recipes. Following the success of her first book, Charcuterie and French Pork Cooking, Grigson's research and flair for cooking speak for themselves within this tome. With a delightful introduction by her friend, and the equally remarkable Elizabeth David, this book is a staple for every cook. The book is organised into regional cuisines from across the globe including: the Americas, the Mediterranean, the Europeans, India and the Far East and contains sections entitled 'At Home in England' and 'At Home in France'; both places close to Jane's heart. There is also, of course, a detailed chapter on charcuterie. The recipes are introduced in English, with brief descriptions by Grigson, but are also simultaneously designated in the native language of their origin. There are graphs and pictorials for the accurate cooking of meat joints by weight and detailed instructions for picking the best ingredients and making the most of them when they are in season. The book concludes with a chapter on the enjoyment of food which encapsulates Grigson's approach to cooking along with the experience of reading this book. The recipes are diverse and diligent to detail. There are recipes for the simple weekday dinner to the elaborate celebratory feast. This collection of her best and most-loved recipes, with her introductions, anecdotes, quotations and poems, is a fitting tribute, not only to her culinary and literary skills, but also to the warmth, wit and intelligence that shines through all her books.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

614

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: