Bakery Technology and Engineering / Nejlevnější knihy
Bakery Technology and Engineering

Kód: 01387588

Bakery Technology and Engineering

Autor Samuel A. Matz

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. It discusses formulae and procedures, equipment and organizing, and managing technical functions. ... celý popis

6536


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Bakery Technology and Engineering

Nákupem získáte 654 bodů

Anotace knihy

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. It discusses formulae and procedures, equipment and organizing, and managing technical functions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6536

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: