Applied Sensory Analy of Foods / Nejlevnější knihy
Applied Sensory Analy of Foods

Kód: 06670169

Applied Sensory Analy of Foods

Autor Howard R. Moskowitz

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications. ... celý popis

16637


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Applied Sensory Analy of Foods

Nákupem získáte 1664 bodů

Anotace knihy

This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

16637

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: