Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples / Nejlevnější knihy
Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Kód: 06814143

Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Autor Wendy Lea

Scientific research has spent more and more focus onantioxidants over the past decade. This is largely due toantioxidants\' biological ability to counteract oxidative stress,an important aspect of many human diseases. Therefore, i ... celý popis

2355


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Antioxidant Capacity Assay and its Application in Food Samples

Nákupem získáte 236 bodů

Anotace knihy

Scientific research has spent more and more focus onantioxidants over the past decade. This is largely due toantioxidants\' biological ability to counteract oxidative stress,an important aspect of many human diseases. Therefore, it is ofgreat interest to health providers and general public to develop areliable standard protocol to assess antioxidant concentrations incommon food. However, a literature search revealed that themajority of the existing antioxidant capacity assays are based onin vitro, and they cannot be used to establish a product\'sbiological relevance, i.e. bioavailability and bioactivity.Although there are a few assays that are cell-based, there is alack of validation, and some of the assays take days to finish.This book talks about a cell-based antioxidant capacity assay usinga fused plasmid (sodA::gfp) which contains green fluorescentprotein as the reporting mechanism. After showing its robustnessthrough adequate validation, this assay was conveniently applied toassess common food samples. This book should be especially usefulto food industry and will help to stimulate health awareness andhabituate a healthy eating style.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2355

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: