Use of Yeast Biomass in Food Production / Nejlevnější knihy
Use of Yeast Biomass in Food Production

Kód: 06731994

Use of Yeast Biomass in Food Production

Autor Radomir Lasztity

Yeast biomass is a source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods and offers significant advantages when compared to other potential microbial protein sources. Thi ... celý popis

18194


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Use of Yeast Biomass in Food Production

Nákupem získáte 1819 bodů

Anotace knihy

Yeast biomass is a source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods and offers significant advantages when compared to other potential microbial protein sources. This book provides information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

18194

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: