Tratado de cultivo sin suelo / Nejlevnější knihy
Tratado de cultivo sin suelo

Kód: 13151148

Tratado de cultivo sin suelo

Autor Miguel Urrestarazu Gavilán

Parte I: Generalidades. Aspectos fisiológicos, basesfísicas, químicas y bilógicas para el cultivo sin su elo.Parte II: Manejo: sustratos, fe rtirrigación, clima y fitosanidad Parte III: cultivos comerciales Part e IV: ejemplos de ... celý popis

1842

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Tratado de cultivo sin suelo

Nákupem získáte 184 bodů

Anotace knihy

Parte I: Generalidades. Aspectos fisiológicos, basesfísicas, químicas y bilógicas para el cultivo sin su elo.Parte II: Manejo: sustratos, fe rtirrigación, clima y fitosanidad Parte III: cultivos comerciales Part e IV: ejemplos de cultivos Parte V: aspectos ambientales y económicos Parte VI: Apéndices

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Ciencias, tecnologia y medicina Agricultura y ganaderia

1842

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: