Textural Characteristics of World Foods / Nejlevnější knihy
Textural Characteristics of World Foods

Kód: 21381656

Textural Characteristics of World Foods

Autor Katsuyoshi Nishinari

A complete guide to the textural characteristics of an international array of traditional and special foods It is widely recognized that texture has an intrinsic relationship to food preference. A full understanding of its functio ... celý popis

6033


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Textural Characteristics of World Foods

Nákupem získáte 603 bodů

Anotace knihy

A complete guide to the textural characteristics of an international array of traditional and special foods It is widely recognized that texture has an intrinsic relationship to food preference. A full understanding of its functions and qu

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6033

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: