Kód: 16211170
Starch in Food: Structure, Function and Applications, Second Edition, reviews starch structure, functionality and the growing range of starch ingredients used to improve the nutritional and sensory quality of food. The new edition ... celý popis
9138 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 914 bodů
Starch in Food: Structure, Function and Applications, Second Edition, reviews starch structure, functionality and the growing range of starch ingredients used to improve the nutritional and sensory quality of food. The new edition is fully update
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
9138 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )