Sensory Analysis of Foods of Animal Origin / Nejlevnější knihy
Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

Kód: 06721749

Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

Devoted specifically to the analysis of sensory parameters in food products of animal origin, this book describes the main analytical techniques and methodologies and their application. It describes the analysis of color and textu ... celý popis

7477


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

Nákupem získáte 748 bodů

Anotace knihy

Devoted specifically to the analysis of sensory parameters in food products of animal origin, this book describes the main analytical techniques and methodologies and their application. It describes the analysis of color and texture, including advances texture measuring.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7477

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: