Kód: 16211167
Proteins in Food Processing, Second Edition, reviews how proteins may be used to enhance the nutritional, textural and other qualities of food products. After two introductory chapters, the book discusses sources of proteins, exa ... celý popis
7807 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 781 bodů
Proteins in Food Processing, Second Edition, reviews how proteins may be used to enhance the nutritional, textural and other qualities of food products. After two introductory chapters, the book discusses sources of proteins, examining the casei
Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry
7807 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )