Preservatives and Preservation Approaches in Beverages / Nejlevnější knihy
Preservatives and Preservation Approaches in Beverages

Kód: 22195756

Preservatives and Preservation Approaches in Beverages

Autor Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban

Preservatives for the Beverage Industry, Volume Fifteen, a new release in The Science of Beverages series, is a valuable resource that discusses preservatives and their impact in the beverage industry, including potential health ... celý popis

7876


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Preservatives and Preservation Approaches in Beverages

Nákupem získáte 788 bodů

Anotace knihy

Preservatives for the Beverage Industry, Volume Fifteen, a new release in The Science of Beverages series, is a valuable resource that discusses preservatives and their impact in the beverage industry, including potential health impacts.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7876

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: