Kód: 04464526
The first canning manual and cookbook authored by a Michelin-starred chef and restaurant owner, this collection showcases Virant's canning techniques, preserving recipes, and seasonal menus inspired by the award-winning fare at hi ... celý popis
691 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 69 bodů
The first canning manual and cookbook authored by a Michelin-starred chef and restaurant owner, this collection showcases Virant's canning techniques, preserving recipes, and seasonal menus inspired by the award-winning fare at his restaurant, Vie.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing
691 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )