Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects / Nejlevnější knihy
Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects

Kód: 01387464

Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects

Autor Ion C. Baianu

This is the first volume of a comprehensive two-volume set on the physical chemistry of food processes.

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

This is the first volume of a comprehensive two-volume set on the physical chemistry of food processes.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: