Phenolic Compounds in Food / Nejlevnější knihy
Phenolic Compounds in Food

Kód: 16409267

Phenolic Compounds in Food

Autor Leo M. L. Nollet, Janet Alejandra Gutierrez-Uribe

Phenolic compounds, one of the most widely distributed groups of secondary metabolites in plants, have received a lot of attention in the last few years since the consumption of vegetables and beverages with a high level of such c ... celý popis

8792


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Phenolic Compounds in Food

Nákupem získáte 879 bodů

Anotace knihy

Phenolic compounds, one of the most widely distributed groups of secondary metabolites in plants, have received a lot of attention in the last few years since the consumption of vegetables and beverages with a high level of such compounds may re

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8792

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: