Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods / Nejlevnější knihy
Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods

Kód: 05107359

Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods

Autor Chi-Tang Ho

The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these areas generates new information every day. This book pulls together the latest research on flavour chemistry and nutritional and func ... celý popis

6137


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods

Nákupem získáte 614 bodů

Anotace knihy

The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these areas generates new information every day. This book pulls together the latest research on flavour chemistry and nutritional and functional properties of food. Topics covered in flavour chemistry begin with an overview of the analysis, occurrence and formation mechanism of furan, a food-borne carcinogen, then focuses on analysis of melamine, the uses of enzymes to modify flavours of wines and protein as a process flavour precursor and finally includes information on the volatile compounds in an array of food products and ingredients such as coriander, chamomile, saffron and dry fermented sausage. Coverage in the nutritional and functional properties of food section is wide range and includes reviews of the hot topics such as the metabolism of dietary phenolic acids, the use of emulsions for the oral delivery of bioactive phytochemicals and the impact on epigenetics in cancer prevention. Written by international experts in the field and edited to a high standard, this title will provide a unique reference for researchers and other professionals in the industry and academia, particularly those directly involved in food science.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6137

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: