Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina / Nejlevnější knihy
Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina

Kód: 19065678

Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina

Autor Nathan Myhrvold

Tecnicas rompedoras utilizadas por los mejores chefs del mundo"El libro mas importante en las artes culinarias desde Escoffier." --Tim Zagat Una revolucion esta en marcha en el arte de la cocina. Al igual que el impresionismo fra ... celý popis

16111


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 6-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Modernist Cuisine. El Arte Y La Ciencia de la Cocina

Nákupem získáte 1611 bodů

Anotace knihy

Tecnicas rompedoras utilizadas por los mejores chefs del mundo"El libro mas importante en las artes culinarias desde Escoffier." --Tim Zagat Una revolucion esta en marcha en el arte de la cocina. Al igual que el impresionismo frances

Parametry knihy

16111

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: