Modern Techniques for Food Authentication / Nejlevnější knihy
Modern Techniques for Food Authentication

Kód: 04494027

Modern Techniques for Food Authentication

Autor Da-Wen Sun

With the increasing awareness of food safety and quality, consumers continuously demand the reassurance of origin and content of their foods. Furthermore, manufacturers must be able to confirm the authenticity of components of the ... celý popis

4653

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Modern Techniques for Food Authentication

Nákupem získáte 465 bodů

Anotace knihy

With the increasing awareness of food safety and quality, consumers continuously demand the reassurance of origin and content of their foods. Furthermore, manufacturers must be able to confirm the authenticity of components of their products in order to comply with government legislation. Protection of the rights of consumers, genuine food processors, and prevention of fraudulent or deceptive practices and the adulteration of food is an important challenge facing the food industry. Rapid scientific and technological advances in the determination of food authenticity have taken place in recent years and "Modern Techniques for Food Authentication" focuses on many of those novel techniques.Including coverage of various spectroscopic technologies, methods based on isotopic analysis and chromatography, DNA, enzymatic analysis, electrophoresis and thermal methods, this book provides a valuable, international resource on the latest developments in food authentication. It offers a comprehensive overview of authentication techniques and technology. Written by an international group of academic and professional peers, this book provides an excellent complement to more general books on food safety.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4653

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: