Microstructure of Dairy Products / Nejlevnější knihy
Microstructure of Dairy Products

Kód: 10045743

Microstructure of Dairy Products

Autor Mamdouh El-Bakry

Provides the most recent developments in microscopy techniques and types of analysis used to study the microstructure of dairy products This comprehensive and timely text focuses on the microstructure analyses of dairy products a ... celý popis

5924


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Microstructure of Dairy Products

Nákupem získáte 592 bodů

Anotace knihy

Provides the most recent developments in microscopy techniques and types of analysis used to study the microstructure of dairy products This comprehensive and timely text focuses on the microstructure analyses of dairy products as well as on detailed microstructural aspects of them.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5924

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: