Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition / Nejlevnější knihy
Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Kód: 11629310

Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Autor Robert W. Hutkins

The revised and expanded text on food fermentation microbiology With this second edition of Microbiology and Technology of Fermented Foods, Robert Hutkins brings fresh perspectives and updated content to his exhaustive and engagin ... celý popis

3835


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Nákupem získáte 384 bodů

Anotace knihy

The revised and expanded text on food fermentation microbiology With this second edition of Microbiology and Technology of Fermented Foods, Robert Hutkins brings fresh perspectives and updated content to his exhaustive and engaging text on food fermentations.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3835

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 299 Kč.

Nacházíte se: