Kód: 16211165
Kent's Technology of Cereals: An Introduction for Students of Food Science and Agriculture, Fifth Edition, is a classic and well-established book that continues to provide students, researchers and practitioners with an authorita ... celý popis
5225 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 523 bodů
Kent's Technology of Cereals: An Introduction for Students of Food Science and Agriculture, Fifth Edition, is a classic and well-established book that continues to provide students, researchers and practitioners with an authoritative and compreh
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
5225 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )