Ingredients in Meat Products / Nejlevnější knihy
Ingredients in Meat Products

Kód: 01421235

Ingredients in Meat Products

Autor Rodrigo Tarté

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their adva ... celý popis

3611


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Ingredients in Meat Products

Nákupem získáte 361 bodů

Anotace knihy

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3611

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: