Heat Transfer In Food Cooling Applications / Nejlevnější knihy
Heat Transfer In Food Cooling Applications

Kód: 06694737

Heat Transfer In Food Cooling Applications

Autor Ibrahim Dincer

An analysis of food cooling applications which reflects new techniques, models, correlations and applications and provides tools and charts. It includes a range of worked-out examples extracted from practical applications. ... celý popis

2289


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Heat Transfer In Food Cooling Applications

Nákupem získáte 229 bodů

Anotace knihy

An analysis of food cooling applications which reflects new techniques, models, correlations and applications and provides tools and charts. It includes a range of worked-out examples extracted from practical applications.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2289

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: