Handbook of Poultry Processing - Secondary Processing V 2 / Nejlevnější knihy
Handbook of Poultry Processing - Secondary Processing V 2

Kód: 01388132

Handbook of Poultry Processing - Secondary Processing V 2

Autor Isabel Guerrero-Legarreta, Yiu H. Hui, Alma Delia Alarcón-Rojo, Christine Alvarado

Together with the Handbook of Poultry Processing: Husbandry, Slaughter, Preservation and Safety, this title provides a comprehensive reference for the poultry industry, bringing together an editorial and author team with US and in ... celý popis

7744


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Poultry Processing - Secondary Processing V 2

Nákupem získáte 774 bodů

Anotace knihy

Together with the Handbook of Poultry Processing: Husbandry, Slaughter, Preservation and Safety, this title provides a comprehensive reference for the poultry industry, bringing together an editorial and author team with US and international members and a broad range of topics. It includes the scientific, technical, and engineering principles of poultry processing, methods and product categories, product manufacturing, and attributes, sanitation and safety. The text also details safety requirements and regulatory enforcement in the US, EU, and Asia.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7744

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: