Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control

Kód: 06689474

Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control

Autor Mustafa O. Zilgen

Fundamental techniques of mathematical modelling of processes essential to the food industry are explained in this text. Instead of concentrating on detailed theoretical analysis and mathematical derivations, important mathematica ... celý popis

2501


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Food Process Modeling and Statistical Quality Control

Nákupem získáte 250 bodů

Anotace knihy

Fundamental techniques of mathematical modelling of processes essential to the food industry are explained in this text. Instead of concentrating on detailed theoretical analysis and mathematical derivations, important mathematical prerequisites are presented in summary tables.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2501

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: