Green Technologies in Food Production and Processing / Nejlevnější knihy
Green Technologies in Food Production and Processing

Kód: 02481673

Green Technologies in Food Production and Processing

Autor Joyce Boye, Yves Arcand

Examining the full cycle from farm to fork, this book reviews the current status of green processing in the agriculture and agri-food sector, and provides strategies for enhancing the use of environmentally-friendly technologies f ... celý popis

3611


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Green Technologies in Food Production and Processing

Nákupem získáte 361 bodů

Anotace knihy

Examining the full cycle from farm to fork, this book reviews the current status of green processing in the agriculture and agri-food sector, and provides strategies for enhancing the use of environmentally-friendly technologies for production and processing.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3611

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: