Functional Starch and Applications in Food / Nejlevnější knihy
Functional Starch and Applications in Food

Kód: 24648462

Functional Starch and Applications in Food

Autor Zhengyu Jin

This book discusses functional starch and its applications in food, focusing on starches with possible health benefits or novel applications. Covering slowly digested starch, resistant starch, porous starch, starch microemulsions ... celý popis

2866


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Functional Starch and Applications in Food

Nákupem získáte 287 bodů

Anotace knihy

This book discusses functional starch and its applications in food, focusing on starches with possible health benefits or novel applications. Covering slowly digested starch, resistant starch, porous starch, starch microemulsions, microcrystalline starch and noncrystallization starch and their applications, this book provides a valuable reference for graduate students and research professionals in the food and chemical industries.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2866

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: