Food Hydrocolloids / Nejlevnější knihy
Food Hydrocolloids

Kód: 39206191

Food Hydrocolloids

Autor Yapeng Fang, Hongbin Zhang, Katsuyoshi Nishinari

The book introduces the definition, classification, source and structure of hydrocolloids and provides a comprehensive description of their functionalities and food-related applications. The emphasis is put on the basic concepts a ... celý popis

4204


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Hydrocolloids

Nákupem získáte 420 bodů

Anotace knihy

The book introduces the definition, classification, source and structure of hydrocolloids and provides a comprehensive description of their functionalities and food-related applications. The emphasis is put on the basic concepts and mechanisms underlying functionalities, and the new developments in fundamental knowledge and practice. The book would be useful for students or professionals working in the fields of food science & technology, and biopolymers etc. It would help to organize hydrocolloids knowledge in a more systematic framework and enlighten further profound investigations.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4204

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: