Food Biodeterioration and Preservation / Nejlevnější knihy
Food Biodeterioration and Preservation

Kód: 04955458

Food Biodeterioration and Preservation

Autor Gary S. Tucker

This book discusses how the agents of food biodeterioration operate, and examines the commercially-used industrial methods available to control them, allowing the production of safe and wholesome foods. There is an emphasis on the ... celý popis

6904


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Biodeterioration and Preservation

Nákupem získáte 690 bodů

Anotace knihy

This book discusses how the agents of food biodeterioration operate, and examines the commercially-used industrial methods available to control them, allowing the production of safe and wholesome foods. There is an emphasis on the equipment employed to carry out the various methods of preservation.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6904

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: