Kód: 06515988
Freeze dehydration of foods has been developed in the past decade with such full success that it is now beginning to find wide application in the food processing industry. Now irradiation of foods seems just on the threshold of si ... celý popis
664 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 66 bodů
Freeze dehydration of foods has been developed in the past decade with such full success that it is now beginning to find wide application in the food processing industry. Now irradiation of foods seems just on the threshold of similar development as an
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
664 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )