Exploration in Future Food-Processing Techniques / Nejlevnější knihy
Exploration in Future Food-Processing Techniques

Kód: 06515988

Exploration in Future Food-Processing Techniques

Autor Leo Friedman, Marcus Karel, Samuel A. Goldblith

Freeze dehydration of foods has been developed in the past decade with such full success that it is now beginning to find wide application in the food processing industry. Now irradiation of foods seems just on the threshold of si ... celý popis

664

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Exploration in Future Food-Processing Techniques

Nákupem získáte 66 bodů

Anotace knihy

Freeze dehydration of foods has been developed in the past decade with such full success that it is now beginning to find wide application in the food processing industry. Now irradiation of foods seems just on the threshold of similar development as an

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

664

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: