Evaluation Technologies for Food Quality / Nejlevnější knihy
Evaluation Technologies for Food Quality

Kód: 20249276

Evaluation Technologies for Food Quality

Autor Jian Zhong

Evaluation Technologies for Food Quality summarizes food quality evaluation technologies, which include sensory evaluation techniques and chemical and physical analysis. In particular, the book introduces many novel micro and nano ... celý popis

9507


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Evaluation Technologies for Food Quality

Nákupem získáte 951 bodů

Anotace knihy

Evaluation Technologies for Food Quality summarizes food quality evaluation technologies, which include sensory evaluation techniques and chemical and physical analysis. In particular, the book introduces many novel micro and nano evaluation tech

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9507

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: