Enzymes in Fruit and Vegetable Processing / Nejlevnější knihy
Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Kód: 06686518

Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Autor Alev Bayindirli

Deals with enzymes in fruit and vegetable processing: from chemistry to engineering aspects. This book discusses the effect of enzymatic reactions on color, flavor, and texture; enzyme-assisted production of value-added products f ... celý popis

8052


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Nákupem získáte 805 bodů

Anotace knihy

Deals with enzymes in fruit and vegetable processing: from chemistry to engineering aspects. This book discusses the effect of enzymatic reactions on color, flavor, and texture; enzyme-assisted production of value-added products from fruit and vegetable processing; and the effects of non-thermal technologies on fruit and vegetable enzymes.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8052

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: