Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation / Nejlevnější knihy
Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation

Kód: 06685208

Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation

Introducing the technology and emerging systems for the quantitative evaluation and definite measurement of food quality and safety, this book presents a review of the concept and scope of food quality parameters such as color, te ... celý popis

7284


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation

Nákupem získáte 728 bodů

Anotace knihy

Introducing the technology and emerging systems for the quantitative evaluation and definite measurement of food quality and safety, this book presents a review of the concept and scope of food quality parameters such as color, texture, chemical compositions, and flavor.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7284

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: