Kód: 01429718
Milchsäurebakterien lassen aus Milch Käse und viele andere Produkte entstehen. Wie wirken diese Kulturen, und wie kann man die Wirkung beeinflussen? Dieses Buch informiert darüber umfassend. Genetische, taxonomische und stoffwechs ... celý popis
2002 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 200 bodů
Milchsäurebakterien lassen aus Milch Käse und viele andere Produkte entstehen. Wie wirken diese Kulturen, und wie kann man die Wirkung beeinflussen? Dieses Buch informiert darüber umfassend. Genetische, taxonomische und stoffwechselspezifische Grundlagen ergänzen eine breite Palette anwendungsorientierter Themen.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
2002 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )