Cooking the RealAge (R) Way / Nejlevnější knihy
Cooking the RealAge (R) Way

Kód: 11298330

Cooking the RealAge (R) Way

Autor Michael F. Roizen, John La Puma

The #1 "New York Times" bestselling author of "RealAge(R)" and coauthor of "You: The Owner's Manual" shows you how to cook your way to a younger you. In his RealAge(R) books, Dr. Michael F. Roizen proved that incorporating simpl ... celý popis

612


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-13 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cooking the RealAge (R) Way

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

The #1 "New York Times" bestselling author of "RealAge(R)" and coauthor of "You: The Owner's Manual" shows you how to cook your way to a younger you. In his RealAge(R) books, Dr. Michael F. Roizen proved that incorporating simple changes to your lifestyle can take years off your biological age and leave you looking and feeling younger. In "Cooking the RealAge(R) Way," he and nutritionist and professional chef Dr. John La Puma show you how you can create RealAge-smart and energy-rich meals that are as delicious as they are healthy. "Cooking the RealAge(R) Way" includes more than 80 savory recipes, from asparagus frittata with smoked salmon to a chocolate strawberry sundae, as well as tricks and techniques to help you maintain your RealAge lifestyle, from stocking your pantry to tips on eating out and preparing time-friendly meals. It's the ultimate guide to eating and feeling younger--without sacrificing great taste.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

612

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: