Consistency of Foodstuffs / Nejlevnější knihy
Consistency of Foodstuffs

Kód: 01970048

Consistency of Foodstuffs

Autor T. Sone, S. Matsumoto

It has become increasingly clear that more attention is being paid to the physical chemistry and texture of foodstuffs as developments in food technology proceed more rapidly. Rheology, which has been skillfully introduced into po ... celý popis

2259

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Consistency of Foodstuffs

Nákupem získáte 226 bodů

Anotace knihy

It has become increasingly clear that more attention is being paid to the physical chemistry and texture of foodstuffs as developments in food technology proceed more rapidly. Rheology, which has been skillfully introduced into polymer technology during recent years, should also be of direct relevance to food technology. The consistency of foodstuffs not only influences the processing of materials e.g. transport, mixing, etc., but it is also important for controlling the quality of food products. An older friend of mine, Dr T. Takano, and I have published a book Flow and Transport in Food Technology, in which we explained the concepts of rheo logy in the first part, and discussed the technological applications in the latter part. As far as text books on the subject of rheology of foodstuffs are concerned, we have only a few at the present, for example, Foodstuffs, their Plasticity, Fluidity and Con sistency edited by Dr Scott Blair, and Agricultural Rheology written by Dr Scott Blair and Dr Reiner. Although they are now classical works, there is clearly a difference between the social conditions of European countries and Japan.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2259

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: