Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e / Nejlevnější knihy
Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Kód: 10045536

Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Autor Ferenc Mohos

Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for several decades. It is often the case though, that a trial and error approach is applied to the development of new products and pr ... celý popis

7633


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Nákupem získáte 763 bodů

Anotace knihy

Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for several decades. It is often the case though, that a trial and error approach is applied to the development of new products and processes, rather than verified scientific principles.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7633

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: