Chemistry of Cereal Proteins / Nejlevnější knihy
Chemistry of Cereal Proteins

Kód: 06675057

Chemistry of Cereal Proteins

Autor Radomir Lasztity

Presenting an approach to dealing with proteins of economically and agronomicallly important cereals, this volume characterizes cereal proteins, including their biosynthesis, analogies in structure and distribution, nutritive valu ... celý popis

13620


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chemistry of Cereal Proteins

Nákupem získáte 1362 bodů

Anotace knihy

Presenting an approach to dealing with proteins of economically and agronomicallly important cereals, this volume characterizes cereal proteins, including their biosynthesis, analogies in structure and distribution, nutritive value and classification.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

13620

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: