Characterization of Cereals and Flours / Nejlevnější knihy
Characterization of Cereals and Flours

Kód: 06674904

Characterization of Cereals and Flours

Details the effect of manufacturing processes and storage conditions on the thermal, mechanical, and structural properties of cereal flours and their products and covers the development of databases and state diagrams to illustrat ... celý popis

9582


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Characterization of Cereals and Flours

Nákupem získáte 958 bodů

Anotace knihy

Details the effect of manufacturing processes and storage conditions on the thermal, mechanical, and structural properties of cereal flours and their products and covers the development of databases and state diagrams to illustrate the framework and function of cereal flours before, during and after production.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9582

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: