Brewing Materials and Processes / Nejlevnější knihy
Brewing Materials and Processes

Kód: 02978227

Brewing Materials and Processes

Autor Charles Bamforth

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence's novel methodology begins and ends with what goes into the beer, and the result. From adjuncts to yeast, from foam to chemometrics, this unique approach tak ... celý popis

3069

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Brewing Materials and Processes

Nákupem získáte 307 bodů

Anotace knihy

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence's novel methodology begins and ends with what goes into the beer, and the result. From adjuncts to yeast, from foam to chemometrics, this unique approach takes quality to its foundation and reveals how the right combination builds to a great beer. Based on years of both academic and industrial research and application, the book includes contributions from around the world with a shared focus on quality assurance and control. Each chapter will address in detail the measurement tools and approaches that are available, the nature and significance of the specifications that are applied. In its entirety the book will represent a comprehensive description of how to address quality performance in brewing operations. Overall quality starts with the quality of the ingredient and beer is certainly no exception. Understanding how the grain, hops, water, gases, worts, and other contributing elements establish the framework for quality is the core of ultimate quality achievement. For those in corporate R&D, researchers and students and for highly-skilled small-scale brewers, this book is an ideal companion to Beer: A Quality Perspective, as well as those seeking to understand how the parts impact the whole in beer production. Focuses on the practical approach to delivering beer quality, starting with the raw ingredientsPresents an analytical perspective for each element giving the reader insight into its role and impact on overall qualityIt will be as much a hands-on reference work for daily use as it is an essential volume in the brewing education literature that addresses area lightly covered elsewhere.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3069

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: