Advanced Dairy Chemistry / Nejlevnější knihy
Advanced Dairy Chemistry

Kód: 01383219

Advanced Dairy Chemistry

Autor Paul L. H. McSweeney, Patrick F. Fox

This updated volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. The volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dair ... celý popis

8359


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Advanced Dairy Chemistry

Nákupem získáte 836 bodů

Anotace knihy

This updated volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. The volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dairy products.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8359

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: