1000 Sauces, Dips and Dressings / Nejlevnější knihy
1000 Sauces, Dips and Dressings

Kód: 12454923

1000 Sauces, Dips and Dressings

Autor Nadia Arumugam

An essential kitchen resource for all cooks. 1000 Sauces, Dips and Dressings provides all the guidance, inspiration and recipes needed to lift meals, desserts, snacks and more to new heights of deliciousness. The variety of recip ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize 1000 Sauces, Dips and Dressings

Anotace knihy

An essential kitchen resource for all cooks.

1000 Sauces, Dips and Dressings provides all the guidance, inspiration and recipes needed to lift meals, desserts, snacks and more to new heights of deliciousness. The variety of recipes makes this beautifully illustrated cookbook a countertop essential for all cooks, from novices to the experienced and adventurous.

As well, making sauces, dips and dressings at home from fresh ingredients reduces the amount of processed foods we consume and frees up a lot of shelf space, too. Homemade sauces with fresh ingredients can be especially beneficial for restricted diets.

The first three chapters explain the theory behind how sauces were invented and the five mother sauces of French cuisine (Béchamel, Velouté, Espagnole, Hollandaise, Tomato) with lots of helpful information and guidance on equipment, techniques and ingredients.

Each category has 16 pages of recipes with step-by-step instruction, serving suggestions, portion sizes and helpful tips.

White Sauces: Pecorino, Gruyère and mustard, Dolcelatte, Onion
Light Stock-Based Sauces: Marsala, White wine jus, Shiitake mushroom, Lemon piccata
Brown Stock-Based Sauces: Mustard, Chili, Espagnole
Emulsified Sauces: Mayonnaise, Aioli, Beurre blanc, Noisette
Cream Sauces: Saffron, Lemon and tarragon, Cider and mustard
Fruit Sauces: Apple, Cranberry with port, Plum, Orange and honey
Tomato Sauces: Classic tomato, Puttanesca, Pizzaiola, Red mole
Pesto Sauces: Pesto alla Genovese, Spicy pumpkin seed
Barbeque Sauces: Kansas City, Memphis sweet and sour, Apple barbecue
Creamy Dips: Piquant horseradish, Lemon and dill, Hot Cajun
Salsas: Peach with lime juice and honey, Mango, Pico de gallo
Fusion and Asian Sauces: Black bean, Wasabi and pickled ginger, Fusion curry, Honey peanut
Oil and Vinegar: Cilantro lime, Smoked paprika, Tarragon
Creamy Dressings: Caesar, Green Goddess, Yogurt and chive, Creamy Italian, Cocktail sauce
Sweet Dessert Sauces: Sticky toffee, Raspberry coulis, Chocolate fudge, Lemon and Cream, Strawberry mint, Chocolate orange.


Over 400 full-color photographs, helpful conversion charts and an ingredients directory round out the comprehensive package.

Parametry knihy

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: