Wine Microbiology / Nejlevnější knihy
Wine Microbiology

Kód: 01422640

Wine Microbiology

Autor Kenneth C. Fugelsang, Charles G. Edwards

This book is designed to be an overview, from the wine microbiologist s point of view, of those critical junctures in the process (CCPs) that are of concern in wine quality. The book builds upon the foundation of its predecessor w ... celý popis

2126


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Wine Microbiology

Nákupem získáte 213 bodů

Anotace knihy

This book is designed to be an overview, from the wine microbiologist s point of view, of those critical junctures in the process (CCPs) that are of concern in wine quality. The book builds upon the foundation of its predecessor with emphasis on modern molecular methods.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2126

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: