Traditional Cheesemaking / Nejlevnější knihy
Traditional Cheesemaking

Kód: 04763607

Traditional Cheesemaking

Autor Josef Dubach

There are many remote areas scattered throughout the world where dairy farming is a well-established occupation. Large quantities of highgrade milk can be produced in such areas but the local market cannot always absorb them, espe ... celý popis

678


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Traditional Cheesemaking

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

There are many remote areas scattered throughout the world where dairy farming is a well-established occupation. Large quantities of highgrade milk can be produced in such areas but the local market cannot always absorb them, especially during peak periods

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

678

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: