Oxford Handbook of Food Fermentations / Nejlevnější knihy
Oxford Handbook of Food Fermentations

Kód: 02773729

Oxford Handbook of Food Fermentations

Autor Charles W. Bamforth, Robert E. Ward

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

5761


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Oxford Handbook of Food Fermentations

Nákupem získáte 576 bodů

Anotace knihy

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

5761

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: