Soft Drink and Fruit Juice Problems Solved / Nejlevnější knihy
Soft Drink and Fruit Juice Problems Solved

Kód: 15378653

Soft Drink and Fruit Juice Problems Solved

Autor Philip Ashurst, Robert Hargitt, Fiona Palmer

This fully revised second edition of Soft Drinks and Fruit Juice Problems Solved follows the innovative question and answer format of the first edition, presenting a quick problem-solving reference. Does the use of a preservativ ... celý popis

5981

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Soft Drink and Fruit Juice Problems Solved

Nákupem získáte 598 bodů

Anotace knihy

This fully revised second edition of Soft Drinks and Fruit Juice Problems Solved follows the innovative question and answer format of the first edition, presenting a quick problem-solving reference. Does the use of a preservative in a product mean that it does not need to be pasteurized? How much deviation from ingredient specification is needed to cause a noticeable alteration in product quality? What kinds of organisms will grow in bottled waters? When is it necessary to obtain expert assistance in the event of a contamination incident? Beverage industry experts provide practical solutions to various issues related to beverage ingredients, manufacturing, product quality, packaging, storage and distribution. The book includes six new chapters. The new introduction covers basic questions about soft drinks, their ingredients and packaging. The other new chapters expand on microbiological problems, shelf life and storage, fruit juices and nectars, as well as product, nutrition and health claims. The final chapter offers soft drink and fruit juice data sources. Written by authors with extensive industrial experience, Soft Drinks and Fruit Juice Problems Solved is an essential reference and problem-solving manual for professionals and trainees in the beverage industry. Uses a detailed and clear question and answer format that is ideal for quick referenceContains additional new, up-to-date problems and solutions. The new chapters will cover: An expanded introduction; Microbiological problems; Shelf life and storage; Fruit juices and nectars; Product claims, nutrition and health claims; Soft drink and fruit juice data sourcesPresents a broad scope of topics and process solutions from the experts in the beverages industry

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5981

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: